Årsoppgjør

Årsoppgjør

 

Er det snart tid for årsoppgjør? Alle virksomheter er pålagt å levere et årsoppgjør som skal inneholde balanse, resultatregnskap og eventuelt en årsberetning. Det betyr at man skal lage en selvangivelse der flere forskjellige ligningsdokumenter skal vedlegges.

 

For enkeltmannsforetak kan det være tidkrevende og frustrerende å lage et årsoppgjør om man ikke har noe innsikt i regnskap eller økonomi på høyere nivå. Føyen Management Services AS er en totalleverandør av regnskapstjenester og vi ønsker å være mer enn bare din regnskapsfører. Vi ønsker å være din sparringspartner når utfordringer dukker opp og problemstillinger skal løses. Med kompetanse fra mange forskjellige områder, erfaring og innsikt sørger vi for at din virksomhets årsoppgjør ikke inneholder noen feil.

 

Dersom du ønsker kan vi ta hånd om alt du behøver når det gjelder økonomioppfølging, dette blir gjort elektronisk over internett. Det betyr at når du godkjenner dine regninger med et tastetrykk blir alt i både bank og regnskap utført.

 

Om du gir oss tillit til å ha oversikt over din virksomhets økonomi, kan du alltid være trygg på at lover og regler følges. Lang erfaring i bransjen gjør at vi arbeider raskt og sikkert med moderne metoder. Med oss på laget kan du konsentrere deg om å utvikle din virksomhet i en retning som passer med dine ønsker og strategier.

 

Har du spørsmål om årsoppgjør eller noen av våre andre regnskapstjenester, er du hjertelig velkommen til å ta en uforpliktende prat med en av våre dyktige regnskapsførere. Føyen Management Services er medlem i NARF og underlagt tilsyn av Kredittilsynet.

 

© 2016 Føyen Managmen

Be om tilbud