Fakturering og andre regnskapstjenester

Regnskapsrelaterte oppgaver som fakturering, rapportering, purring, utførelse av årsregnskap m.m. sluker ressurser. Spesielt for små virksomheter uten kompetanse innen regnskap kan det økonomiske aspektet ved virksomheten ta bort både lønnsomhet og glede ved å være selvstendig næringsdrivende.
 
Føyen Management Services AS utfører regnskapstjenester som for eksempel fakturering, purring, årsregnskap, ligningsdokumenter, lønnsutkjøring, budsjettering og rapportering for små og mellomstore virksomheter. Fordelen med å la oss gjøre disse oppgavene er ganske enkelt at du får mer tid og ressurser til å konsentrere deg om bedriftens kjernevirksomhet.
 
Med ny teknologi og avanserte applikasjoner sørger vi for at tidkrevende oppgaver som fakturering og betaling av regninger hurtig kan gjøres elektronisk, samt at det hele blir tatt hånd om i bank og regnskap uten at du skal bruke tid på det.
 
Vi bistår også internasjonale virksomheter som møter større krav til avansert rapportering og konsolidering, samt at vi har spesialkompetanse innen applikasjoner og systemer for økonomi-oppfølging. Som en totalleverandør av tjenester innen regnskap og økonomi kan vi også være en sparringspartner og bistå med kompetanse og erfaring til å finne løsninger på problemstillinger som måtte dukke opp underveis.
 
Det spiller ingen rolle om det er et enkeltmannsforetak eller et konsern som ringer til oss for assistanse med fakturering, regnskap, rådgivning eller annet. Vi sørger for at dere får en ryddig og presis oversikt over din virksomhets økonomi og dere kan være helt trygge på at de økonomiske aspektene ved bedriften er i linje med myndighetenes lover og regler.
 
Har du spørsmål om fakturering eller noen av våre andre regnskapstjenester er det bare å ta kontakt med oss.

Be om tilbud