Regnskap – Bredt spekter av tjenester

Regnskap – Bredt spekter av tjenester

 

Når en liten virksomhet skal føre regnskap og holde kontroll selv, tar det en masse ressurser, spesielt i form av tidsbruk. Føyen Management Services AS er medlem av NARF og kan tilby et bredt spekter av tjenester som dekker hele økonomifunksjonen.

 

Det er mange regler, lover og påbud man skal forholde seg til, og det er her vår kompetanse kommer inn! I dag utfører vi alle tjenester innen regnskap for små og mellomstore virksomheter, pluss at vi bistår internasjonale bedrifter der det er nødvendig med avansert rapportering og konsolidering. Våre dyktige regnskapsførere har den nødvendige kunnskapen som skal til for å hjelpe din virksomhet med regnskap.

 

Vi kan sørge for at du får all nødvendig informasjon om din virksomhets økonomi på en ryddig og trygg måte, slik at du alltid kan være sikker på at din bedrift følger alle lover og regler. Uansett om det er en selvstendig snekker med et enkeltmannsforetak eller et internasjonalt konsern, har vi erfaring, kunnskap og vilje til å finne best mulige løsninger på dine problemstillinger.

 

I tillegg til å arbeide med regnskap har vi valgt å spesialisere oss på applikasjoner og systemer for økonomioppfølging, samt utleie av kvalifiserte medarbeidere.

 

Dersom du har spørsmål om økonomi eller noen av våre tjenester, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hva vi kan tilby deg.

Be om tilbud