Regnskap og Økonomi

FMS kan bistå med et bredt spekter av tjenester som dekker hele økonomifunksjonen for en bedrift eller organisasjon. Vi gir deg alt du trenger for å ha en ryddig og trygg oversikt over økonomien, og passer på at lover og regler følges. Vi arbeider raskt og sikkert, og har med høy kompetanse og lang erfaring mulighet til å gjøre dette kostnadseffektivt for deg.


Vi er mer enn en normal regnskapsleverandør! Vi er din partner for å utføre det du trenger på økonomisiden med optimale løsninger for nettopp deg og dine behov. Enten du har et enkeltmannsforetak eller er et konsern, så har vi kompetansen, erfaringen og evnen til å løse dine utfordringer og økonomioppfølging kostnadseffektivt og godt.

Ta kontakt i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale om din økonomi og regnskaps-situasjon.

Systemuavhengige

Systemuavhengige

 

Vi er systemuavhengige og jobber på det systemet du foretrekker. Alt fra enkle skybaserte løsninger, til modulbaserte løsninger som tilfredsstiller dine spesielle behov.

Regnsarkprogrammering

Regnearkprogrammering

 

Vi behandler dine regneark og gjør dem om til innsiktsfulle rapporter. Gjør videre behandling enkelt selv med kontrollert input fra appen Bedriften på Mobil. Minimer feilgrep i regnearkene dine og automatiser handlingene som gir deg nøkkeltall. 

Autorisert regnskapsførerbyrå

Autorisert regnskapsførerbyrå

 

Vi er et autorisert regnskapsførerbyrå og etterlever bransjens krav til kvalitet. Vi forplikter oss til å være oppdatert og følger anbefalte retningslinjer fra blant annet Skatteetaten og Regnskap Norge.

VI ØNSKER Å HØRE FRA DEG

KONTAKT INFORMASJON

Føyen Management Services

Fekjan 15A

1394 Nesbru

+47 66774000

post@fms.no