Revisor

Med tanke på vår kompetanse som revisor, har vi de senere årene sett stort behov for å tilby et stort spekter av tjenester for å bistå bedrifter med håndtering av regnskap. I dag tilbyr vi samtlige tjenester som du kan forvente en revisor skal tilby.
Samtidig har vi spesialisert oss på applikasjoner og regnskapssystemer som er ment å gjøre økonomistyringen enklere i små- og mellomstore bedrifter.
 

Revisor med fokus på kvalitet

Hos oss er vi svært nøye med reglene man har her til lands innenfor bedriftsøkonomi. Vi har siden 2005 vært medlemmer av NARF og vårt er underlagt tilsyn av Kredittilsynet noe som krever jevnlige oppdateringer på lover og regler.
 
For oss er kvalitet det aller viktigste når dette medfører til at arbeidet med regnskap blir langt enklere. Samtidig er det viktig å vise respekt mot de økonomiske reglene man har som bedrift.
 
Dersom du har spørsmål i forhold hvordan vi som revisor kan hjelpe deg, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Føyen Management AS. Vi har lang erfaring og aner råd for å bistå deg på best mulig måte!

Be om tilbud